Charter vara Dubrovnik - Hotel Radisson Blu 5*

Dubrovnik, Croatia

Charter vara Dubrovnik - Hotel Radisson Blu 5* 1
Charter vara Dubrovnik - Hotel Radisson Blu 5* 1 Charter vara Dubrovnik - Hotel Radisson Blu 5* 2 Charter vara Dubrovnik - Hotel Radisson Blu 5* 3 Charter vara Dubrovnik - Hotel Radisson Blu 5* 4

Detalii oferta

Charter Dubrovnik Hotel Radisson Blue | Hotel Radisson Blue charter Dubrovnik vara 2012

 

Hotel Radisson Blue, Dubrovnik:

 

Hotel Radisson Blue este localizat in statiunea Mlini intr-o zona linistita, la 10 km de Dubrovnik (la jumatatea distantei dintre Dubrovnik si aeroport). In apropriere la 50 metri este plaja cu pietris. Langa hotel este statia de autobuz care merge in Dubrovnik.

 

Dotari camere: aer conditionat, tv satelit, seif, telefon, acces internet, balcon.

 

Facilitati hotel: restarurant, bar, piscina acoperita cu apa de mare incalzita, gradina, sauna, masaj, fitness, internet wirelles la receptie.

Tariful include

·         transport avion cursa directa Bucuresti – Dubrovnik si retur, cu compania TAROM;

·         7 nopti cazare cu mic dejun;

·         transferuri aeroport – hotel – aeroport;

·         asistenta turistica.

Tariful nu include

·         taxele de aeroport si catering: 115 Euro / persoana (taxele de aeroport sunt informative si pot suferi modificari daca acestea sunt impuse de compania aeriana);

·         asigurarea medicala de calatorie:  aproximativ 36 lei / persoana pentru 8 zile (pana in 65 ani);

·         excursiile optionale;

·         asigurarea storno (polita de asigurare se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice); asigurare turist plus (storno+medicala): 69 lei/persoana (pana in 65 de ani).

Early Booking

7 % din tariful de baza pentru rezervari si plata integrala pana la 31.03.2012

Reduceri si suplimente

Supliment demipensiune: 160 euro/adult/sejur 7 nopti

Supliment camera deluxe: 80 euro/adult/sejur 7 nopti

Termene si conditii de plata

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI :

20% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul  de 29-20 zile calendaristice înainte de data plecării;
50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul  de 19-10 zile calendaristice înainte de data plecării;
80% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 9-4 zile înainte de data plecării;
100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 3 zile înaintea plecarii.

 

CONDITII ACORDARE EARLY BOOKING:

Inscriere si plata integrala pana la data mentionata la fiecare hotel in parte

Rezervarile confirmate cu Early booking nu pot fi modificate sau anulate decat cu penalizare 100% din valoarea pachetului.

Nu se aplica Early booking la copiii neplatitori de cazare, dar platitori de avion si transfer (Tarif copil neplatitor de cazare, conform oferta: 220 euro / copil/ sejur 7 nopti).

Conditii generale

Preturile pentru copii sunt valabile pentru cazare in camera cu 2 adulti. Pentru a beneficia de reducerile de copil, acesta trebuie sa nu fi implinit varsta din tarifar. Pentru infanti (0-2 ani neimpliniti) se achita doar taxele de aeroport, adica 110 EURO.

Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul de Resort din Croatia. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului, asistat de reprezentant.

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la plaja, aer conditionat etc.) ; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Bauturile alcoolice sau racoritoare nu sunt incluse in pret (cu exceptia hotelurilor care practica sistemul All Inclusive).

In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor, inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona cat mai apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul.

Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data tiparirii ofertei; in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei. Pentru acuratetea informatiei, va rugam verificati pagina web a hotelului ales

Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Nota

Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara.  Copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.


Oferta valabila incepand cu 01.12.11

 

It:HRPP21

Tags

oferta charter avion Hotel Radisson Blue Dubrovnik vara 2012 | oferta sejur Hotel Radisson Blue Dubrovnik vara 2012 | oferta Dubrovnik Hotel Radisson Blue vara 2012 | oferte vara Dubrovnik Hotel Radisson Blue vara 2012 | vacanta vara 2012 Croatia Dubrovnik Hotel Radisson Blue | plaja Hotel Radisson Blue Dubrovnik Croatia | cazare Hotel Radisson Blue Croatia Dubrovnik vara 2012 | cazari Hotel Radisson Blue Croatia Dubrovnik | litoral Dubrovnik Hotel Radisson Blue | charter Dubrovnik Radisson Blue vara 2012 | sejur Dubrovnik Hotel  Radisson Blue Croatia Croatia 2012 | oferta vara 2012 Hotel Radisson Blue Dubrovnik  | despre Hotel Radisson Blue Croatia Dubrovnik | excursie Hotel Radisson Blue Dubrovnik Croatia | oferta speciala Croatia Dubrovnik Hotel Radisson Blue | oferta early booking charter Hotel Radisson Blue Croatia Dubrovnik | oferte speciala si last minute Hotel Radisson Blue Croatia Dubrovnik | rezervare sejur Dubrovnik Hotel Radisson Blue | oferta first minute Hotel Radisson Blue Croatia Dubrovnik 2012 | charter Dubrovnik ana last minute | charter Dubrovnik ana tour & travel

Solicita oferta
 

Ati mai putea fi interesat de

Acest formular reprezinta o rezervare prealabila.
Rezervarea ferma se opereaza cu un avans minim 30% din pretul programului respectiv sau cu plata integrala.
Disponibilitatile difera in functie de data si momentul rezervarii.
Pentru rapiditate in perioadele aglomerate, pentru mai multe detalii si informatii, nu ezitati sa contactati telefonic unul dintre consilierii nostri.

*Nume :
*Prenume :
*Telefon :
*Email :
*Data cazare :
*Nopti :
*Nr persoane :
Alte Specificatii :
* - sunt obligatorii
 
Membru ANAT Contacteaza un agent
*Nume :
*Prenume :
*Telefon :
*Email :
Comentarii :
* - sunt obligatorii
Telefoane:
0767.362.018 - Cosmote
0726.341.712 – Vodafone

E-mail: rezervari@analastminute.ro